Back to All Events

Bach 82 Ich habe genug

  • Hans Egedes Kirke 14 Vardegade København, 2100 Denmark (map)

BACHKANTATER TIL ALLEHELGEN
Tirsdag 30. oktober kl. 19:30 i Hans Egedes Kirke

Varmt velkommen til en stemningsfuld og eftertænksom koncertaften i Hans Egedes Kirke med kirkens kor og barokorkester og både danske og internationale sangsolister på højeste niveau. Koncerten ledes af kirkens organist Johan Sigvard Jensen. 

Tiden omkring Allehelgen er kendetegnet ved, at vi mindes og sender tanker til vore afdøde, og ved denne koncert vil fokus være på 2 kantater af Johann Sebastian Bach, som hver belyser og reflekterer over menneskets forhold til afslutningen på livet. 
Der er tale om kantaterne "Mit Fried und Freud ich fahr dahin" og "Ich habe genug" (med sopran-stjerneskuddet Cassandra Lemoine som solist) - disse kantater indeholder noget af Bachs mest inderlige og følsomme musik.
Det bliver både mørkt og hjerteskærende, lyst og håbefuldt og meget smukt. 

Koncerten er gratis, og efterfølgende er der et glas vin i kirkens menighedssal.

Solister: Cassandra Lemoine (Canada), Gerald Geerink (Tyskland), Nana Bugge Rasmussen og David Kragh Danving. 

Hjertelig velkommen!

Koncerten er velvilligt støttet af Augustinus Fonden og Oticon Fonden

Earlier Event: October 25
The Phantom of the Opera
Later Event: November 3
Actus Tragicus & Evening Prayers