Back to All Events

Handel's Messiah with Camerata Koret

  • Holmens Kirke Holmens Kanal København Denmark (map)

G.F. Händels Messias med CAMERATA kor & orkester

Tirsdag d. 18. december kl. 19.30
Torsdag d. 20. december kl. 19.30
Fredag d. 21. december kl. 19.30

Sopran: Cassandra Lemoine
Alt: Daniel Carlsson
Tenor: Martin Vanberg
Bas: Daniel Hällström
Dirigent: Sofia Söderberg

Sofia Söderberg tiltrådte som kunstnerisk leder og chefdirigent for Kammerkoret CAMERATA 1. april 2018 og leder i år sin første Messias med ensemblet. Sofia Söderberg har som dirigent frem for alt profileret sig inden for vokalmusikken og har virket på Malmö Opera, Skåne Dansteater og Opera Verkstan i Malmö. Siden 2015 har Sofia været kunstnerisk leder for Malmö Live Vokalensemble. Hun har de senere år tillige dirigeret Svanholm Singers, Svenska Radio-kören og Malmö Symfoniorkester. 
Alle årets solister har tidligere medvirket ved Cameratas Messias i forskellige år og vi håber at publikum vil se frem til genhør. Vi gør.
Sopran Cassandra Lemoine har under sine studier i København allerede etableret sig som en bemærkelsesværdig opera- og oratoriesolist i Danmark og på produktioner i sit hjemland Canada og i USA. Ved sidste års Messias sprang hun med succes ind på et sygeafbud og i år er hun glædeligvis ‘på plakaten’. 
Kontratenor Daniel Carlsson er en fornem sanger indenfor sit særlige stemmefag, hvilket hans internationale karriere med tilknytning til operascener og ensembler også vidner om. Hans repertoire tegnes særligt af tidlig musik, men han medvirker også jævnligt i opførelsen af helt ny musik. 
Tenor Martin Vanberg er en internationalt eftertragtet opera- og koncertsolist og han har arbejdet med bl.a. Helmut Rilling, Lars Ulrik Mortensen og Stephen Layton og haft ledende roller på Det Kongelige Teater, Drottningholms Slottsteater, Malmö Opera og GöteborgsOperan.
Baryton Daniel Hällström er uddannet i København ved konservatoriet og Operaakademiet. Han har siden etableret sig som en af Sveriges fremtrædende barytoner med fast tilknytning til Malmö Opera, Oper Leipzig, Den jyske opera og GöteborgsOperan. Ved siden af har han ofte medvirket i symfoniske koncertsammenhænge.

Dørene åbnes kl.18:30, kom i god tid. 

Earlier Event: December 15
The Phantom of the Opera
Later Event: December 20
Handel's Messiah with Camerata Koret