Back to All Events

Handel's Messiah: Camerata Øresund

  • Hans Tausens Kirke Halfdansgade København, 2300 Denmark (map)

Händels Messias 
med Camerata Øresund og Peter Spissky
Camerata Øresund på originalinstrumenter med koncertmester Peter Spissky i spidsen og Marcus Mohlin på cembalo samt et 12 personers solistkor.

Julestemning er glæden ved det velkendte - det traditionelle - og i København har Händels Messias spillet julen ind år efter år.
Barokensemblet Camerata Øresund byder igen i år på sin nyskabende og ungdommeligt sprudlende tolkning af Händels elskede klassiker. Inspireret af historisk praksis og uden en traditionel dirigent, fremfører Camerata Øresunds musikere og sangere en Messias hvor musikken føles og formidles med hele kroppen, dyb indlevelse og spontan reaktion. Under ledelse af violinisten og barokspecialisten Peter Spissky, bliver det gamle mesterværk fra barokken skabt i øjeblikket og får et relevant moderne udtryk.

Der er fokus på den yngre generation af sangere og blandt de 12 medvirkende er nogen af de største sangtalenter i Øresundsregionen.

Camerata intviterer jer til at opleve en unik Messias hvor gribende sammenspil mellem virtuose instrumentalister og sangere skaber en stærk fortælling i musik.
Hjertelig velkommen!

Medvirkende:
Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky

Camerata Øresunds vokalensemble:
Soprano: Cassandra Lemoine . Christine Nonbo Andersen
Sara Sandström Korp

Alt:
Francine Vis
Fanny Kempe
Nana Bugge Rasmussen

Tenor:
Fredrik Bjellsäter
Alexander Vesterberg
Johan Olsson

Bass:
Joel Kyhle
Lucas Bruun de Neergaard
Magnus Ingemund Kjelstad

Koncerten støttes af:
Statens Kunsfond, Københavns Musikudvalg, Oticon Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Frimodt Heineke Fonden, Toyotafonden, Aage-og Johanne Louis Hansen Fonden, Dansk Kapelmesterforening.

Earlier Event: December 8
The Phantom of the Opera
Later Event: December 11
Handel's Messiah: Camerata Øresund