Back to All Events

Guest Appearance w/ Annelise

  • Templet 16 Jernbanevej Kongens Lyngby, 2800 Denmark (map)

Cassandra makes a special appearance at one of Denmark’s leading female rappers Annelise’s concert in Lyngby. The two performed and collaborated together at Roskilde Festival in 2018 as part of Operap.

Info from the Facebook event for Annelise’s Concert:

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Annelises koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJ’en Milad Genius, er der lagt op til en af den slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af. Som Politikken skrev det: ”Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen”.

Annelise har spillet mange store jobs, såsom til Danmarks største hiphopfestival ”ForEvigt”, Rockers By Choice-legenden Grandmaster DeePee’s 35 års Hiphop Jubilæum i Amager Bio og og har netop optrådt til P3s arrangement ´Den nye stil´ i et udsolgt store Vega. I 2018 har Annelise blandt andet også spillet på Roskilde Festival og i Tivoli under konceptet Operap, hvor otte danske rappere mødes med anerkendte operasangere på scenen. Den orientalsk inspirerede hiphoplyd er i samarbejde med den faste producer Milad Genius blevet finpudset i studiet og senest er EP'en "Ingen Anden" blevet et resultat deraf.

Earlier Event: March 24
Monteverdi's L'incoronazione di Poppea
Later Event: April 7
Die Zauberflöte